Έρευνα & Ανάπτυξη

Στο κέντρο των δραστηριοτήτων της Μύλοι Λούλη είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Έτσι μέσω του τμήματος  Έρευνας και Ανάπτυξης επενδύουμε συνεχώς στη δημιουργία καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων.  Κάθε χρόνο προσφέρονται στην αγορά κατά μέσο όρο 4 νέα προϊόντα, που έχουν σαν στόχο να καταστήσουν τον πελάτη μας ανταγωνιστικό στην αγορά, μέσω σταθερής ποιότητας και γκάμας των τελικών προϊόντων.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι για τους πελάτες η υψηλή και σταθερή ποιότητα των αλεύρων, διαθέτουμε δύο άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου. Η ομάδα του απαρτίζεται από έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων, γεωπόνους και τεχνικούς αρτοποιούς, οι οποίοι φροντίζουν καθημερινά τα άλευρά μας να πληρούν τις προδιαγραφές και να είναι πάντα υψηλής ποιότητας.

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης έχει στη διάθεση της τα 2 εργαστήρια αρτοποίησης, σε Κερατσίνι και Σούρπη, όπου πραγματοποιεί όλες τις δοκιμές.

Σήμερα, η «Μύλοι Λούλη» προσφέρει πάνω από 120 διαφορετικούς τύπους αλεύρων, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη προϊοντική γκάμα στην αγορά, ιδανική για να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών.