Σεμινάριο "Αφιέρωμα στο κουλούρι Θεσσαλονίκης" | Σούρπη Μαγνησίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της Μύλοι Λούλη «Αφιέρωμα στο κουλούρι Θεσσαλονίκης και τις παραλλαγές του» την Κυριακή 17 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σούρπη Μαγνησίας.

Αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού φούρνου, καθώς πρόκειται για ένα αγαπημένο αρτοποίημα που γίνεται καθημερινά ανάρπαστο.

Αυτό είναι το κουλούρι Θεσσαλονίκης και σε αυτό το σεμινάριο παρουσιάστηκε από τους τεχνικούς της εταιρείας  τόσο η κλασική, αγαπημένη συνταγή όσο και 6 ακόμα ιδιαίτερες παραλλαγές της.