Flour Day από τη Μύλοι Λούλη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τρεις ημερίδες Flour Day με κεντρικό θέμα το αλεύρι, που διοργάνωσε η Μύλοι Λούλη στις εγκαταστάσεις της στη Σούρπη Μαγνησίας και στο Κερατσίνι Αττικής.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο των τροφίμων, η νομοθεσία που αφορά σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων αλλά και ο έντονος ανταγωνισμός που ωθεί τις επιχειρήσεις να εξελίσσουν συνεχώς τα προϊόντα τους, έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις των βιομηχανιών τροφίμων. Έτσι η Μύλοι Λούλη, αποφάσισε να οργανώσει μια ημερίδα «Flour Day» με σκοπό την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου, όπου προσκεκλημένοι ομιλητές, από την TÜV Austria Hellas και την Nielsen αλλά και στελέχη της Μύλοι Λούλη παρουσίασαν διάφορα θέματα.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων οι καταναλωτικές τάσεις των τροφίμων από εκπρόσωπο της Nielsen Company, οι τελευταίες εξελίξεις στη νομοθεσία όσον αφορά τα θέματα διασφάλισης ποιότητας από στέλεχος της TUV Austria, η σωστή διαχείριση των αλεύρων, καθώς και πολλά ακόμα θέματα που αφορούν τους Υπεύθυνους Παραγωγής, Ποιοτικού Ελέγχου, Διασφάλισης Ποιότητας αλλά και Ανάπτυξης Προϊόντων.

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις των εργοστασιακών μονάδων της Μύλοι Λούλη, στο Μουσείο αλλά και στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας.

TÜV Austria Hellas: Aνεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων

Nielsen: Μετρήσεις Μεσών Μαζικής Επικοινωνίας Και Έρευνες Αγοράς