Τιμητική διάκριση για την εταιρία Μύλοι Λούλη στα Βραβεία σελφ σέρβις Excellence Awards 2016

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, η εταιρία Μύλοι Λούλη παρευρέθηκε στην απονομή των βραβείων «σελφ σέρβις Excellence Awards 2016» για να παραλάβει όχι ένα αλλά δυο βραβεία, σε μια βραδιά με πλήθος καλεσμένων τόσο από τον χώρο του λιανεμπορίου όσο κι από την πολιτική σκηνή. Ο πρόεδρος της Μύλοι Λούλη, κος Νίκος Λούλης, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει η εταιρία, καθώς και βραβείο για τη «δημιουργία Νέας κατηγορίας προϊόντος», τα Easy Bake, μια πραγματική καινοτομία για την κατηγορία των έτοιμων μιγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Ανάμεσα στους βραβευθέντες τιμήθηκαν πολύ γνωστές και μεγάλες επιχειρήσεις για τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές τους.

Η εταιρία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά του διοργανωτές των βραβείων για την εξαιρετική βραδιά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Η συγκεκριμένη διοργάνωση επιβραβεύει την προσπάθεια και την καινοτομία ενάντια στην οικονομική κρίση που γνωρίζει η χώρα μας και δίνει ώθηση στο νέο επιχειρείν.

Την διοργάνωση ανέλαβε το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications  καθώς και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικό Εμπορίου « ELTRUN» , του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την Αιγίδα  του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ), του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).