Εταιρικά Νέα

Διαβάστε τα Νέα και τις Ανακοινώσεις του τρέχοντος έτους. Για παλαιότερα άρθρα επιλέξτε άλλο έτος.
2016 2015 2014 2013
2012 2011 2010 2009


12.07.16 Τιμητική διάκριση για την εταιρία Μύλοι Λούλη στα Βραβεία σελφ σέρβις Excellence Awards 2016
Ο πρόεδρος της Μύλοι Λούλη, κος Νίκος Λούλης, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει η εταιρία, καθώς και βραβείο για τη «δημιουργία Νέας κατηγορίας προϊόντος», τα Easy Bake, μια πραγματική καινοτομία για την κατηγορία των έτοιμων μιγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Ανάμεσα στους βραβευθέντες τιμήθηκαν πολύ γνωστές και μεγάλες επιχειρήσεις για τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές τους.


01.07.16 ΝΕΟ ΑΛΕΥΡΙ EXTRA RUSTIC ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ
Δοκιμάστε το αλεύρι Extra Rustic που είναι εμπνευσμένο από την χωριάτικη γαλλική μπαγκέτα, και δίνει τραγανή κόρα και εξαιρετική κυψέλωση στο ψωμί, καθιστώντας το ιδανικό και για τσιαπάτα!


16.06.16 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΖΗΝ
Η «Μύλοι Λούλη» επενδύοντας στην συνεχή εκπαίδευση των αρτοποιών, δημιούργησε μια αίθουσα επιδείξεων στη βιομηχανική μονάδα της Σούρπης, η οποία είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένη, για την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των σεμιναρίων.


18.04.16 Βράβευση της Μύλοι Λούλη, για τον επανασχεδιασμό της συσκευασίας αλεύρου Τοπικό Ολικής
Η Μύλοι Λούλη βραβεύτηκε για τον επανασχεδιασμό της συσκευασίας «αλεύρι Τοπικό Ολικής» στα Βραβεία ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης). Το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη του Δημιουργικού Τμήματος της εταιρείας κα Βάγια Δάγγα.


14.04.16 Επίσκεψη φοιτητών στο εργοστάσιο στη Σούρπη, μέλη του διεθνή οργανισμού IAAS
Την Τετάρτη, 13 Απριλίου επισκέφθηκαν το εργοστάσιο στην Σούρπη φοιτητές μέλη του οργανισμού IAAS, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός φοιτητών του κλάδου Γεωπονίας και Τεχνολογίας τροφίμων.


01.04.16 ΑΛΕΥΡΑ «ΕΥ ΖΗΝ» ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Γνωρίστε τη νέα κατηγορία αλεύρων Ευ Ζην των Μύλων Λούλη, η οποία περιλαμβάνει άλευρα για μια ισορροπημένη διατροφή.


20.03.16 Εκπαίδευση στην Εταιρική Υπευθυνότητα
Την Τρίτη, 08/03/2016 πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι ένα τετράωρο σεμινάριο ενημέρωσης της ομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας από την κα Όλγα Μάνου και τον εξωτερικό συνεργάτη σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, κο Γιώργο Ηλιόπουλο.


07.03.16 Εσωτερική εκπαίδευση στην ασφάλιση μηχανημάτων στην Σούρπη
Την Παρασκευή, 26/02 και την Δευτέρα, 29/02 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση – ενημέρωση ομάδας εργαζομένων του εργοστασίου από τον τεχνικό ασφαλείας της εταιρείας στην Σούρπη


02.03.16 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΣΤΗ GULFOOD 2016!
Η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ έλαβε επιτυχώς μέρος στην έκθεση GULFOOD 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 21 έως 26 Φεβρουαρίου 2016, με στόχο να παρουσιάσει τα προϊόντα της KENFOOD.


26.02.16 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
Στη Μύλοι Λούλη θέλουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση. Με αυτό το στόχο, διαμορφώθηκε ένα πρόγραμμα σεμιναρίων με θέμα τις «Δεξιότητες Πώλησης και Εμπειρίας Πελάτη» για την ομάδα πωλήσεων επαγγελματικών προϊόντων.


10.02.16 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Επειδή η σχέση με τους πελάτες μας είναι πολύ σημαντική, πραγματοποιήθηκε διαδραστική εκπαίδευση με θέμα «Διαχείριση Παραπόνων Πελατών», με στόχο την βελτίωση της υφιστάμενης διαδικασίας διαχείρισης παραπόνων.


04.02.16 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΥΛΩΝ ΛΟΥΛΗ
Η Μύλοι Λούλη, με σαφή προσανατολισμό στην Ελληνική αγορά και τον Έλληνα παραγωγό, δημιούργησε ειδικό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης Δημητριακών, ώστε να υλοποιήσει δικό της πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας, με στόχο αφ’ενός την ενίσχυση της Ελληνικής αγροτικής οικονομίας και αφετέρου την εξασφάλιση μεγαλύτερων ποσοτήτων υψηλής ποιότητας ελληνικών σιτηρών, για τις ανάγκες της Μύλοι Λούλη.


07.01.16 ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ
Δεύτερη φορά η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος πραγματοποίησε παράσταση στο χώρο του Μουσείου Λούλη. Τον Οκτώβρη του 2014 παρουσίασαν την «Μυλωνού» και φέτος επέστρεψαν με τον «Κουκουμπλή» για 4 εορταστικές παραστάσεις(27/28-12/2015, 4/5-1/2016).